Nu e uşor să faci performanţă. Nu e uşor să ai rezultate, nimic nu e uşor... dar nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti cu adevărat un lucru.
Îţi doreşti să faci parte din echipă?
Îţi doreşti performanţă?
Dacă şi eşti capabil vino să ne arăţi aceste lucruri şi te vom primi cu braţele deschise. Vrem să facem performanţă şi avem mereu nevoie să ne reîmprospătăm echipa.
         Pentru că voinţa şi seriozitate sunt unele din cele mai importante caracteristici pentru noi, ne dorim să vii cu ele. Performanţa o vom face împreună.
        Dacă îţi doreşti să faci parte din echipă sau doar pur şi simplu să ne susţii aşa cum ştii mai bine trimite-ne un e-mail sau ia legatura cu una din persoanele responsabile de club.
Te aşteptăm să faci parte din echipa noastră!

 

Conducerea C.S. Biruinţa Gherăeşti.

 

___________________________________________________________________________

Mesaj

Considerăm că această iniţiativă a câtorva oameni de suflet, care au reînfiinţat echipa de oină în cadrul C.S. Biruinţa Gherăeşti trebuie urmată de cât mai multe autorităţi şi persoane de bine din România care prin bunăvoinţa lor, pot oferi o şansă tinerilor.

          Trebuie să rămânem în permanenţă conştienţi de faptul că performanţa nu se naşte ci se creează de-a lungul timpului şi să nutrim convingerea că, nimic din ceea ce facem nu reprezintă prea mult sau prea puţin pentru sprijinirea sportului, implicit a Oinei, pentru...a da valoare vieţii noastre şi ... a promova practicarea sportului, ca alternativă la un stil de viaţă sănătos.

[+] citeşte mai multe...

__________________________________________________________________________

[+] vezi mai multe....

 

_________________________

Linkuri utile:

>Federaţia Română de Oină

>Asociaţia oina

>Prezentarea jocului de oină

_________________________

vizitatori Free Web Counter